team tommy 2024

Smells like team spirit

Bij zo’n bakje lunch komt meer kijken dan je denkt. Het moet gezond zijn, lekker zijn en er goed uitzien. Warm en op tijd in het juiste klaslokaal komen. En vergeet de communicatie niet, zodat scholen, ouders en kinderen weten wat ze te wachten staat. Gelukkig werkt ons team een als een gesla-oliede machine.

Team Tommy, aangenaam!

Kijkje achter de schermen

Poolster Amsterdam

Health Angels

Voor deze gang hoef je niet bang te zijn. De Health Angels zijn vitale 65-plussers die liever blijven werken dan achter de geraniums zitten. Met hun auto of busje vol vrolijk gekleurde warmhoudboxen rijden ze van school naar school om de lunch af te leveren. Daarmee zijn zij het (gerimpelde) gezicht van TommyTomato. De kinderen zijn dol op ze.

Poolster Amsterdam

S’kool

We zijn ervan overtuigd dat we alles gaandeweg kunnen leren, maar ook dat je soms beter om hulp kunt vragen aan professionals. Daarom werken we samen met Marije, zij weet alles van voeding en didactiek. Samen ontwikkelden we TommyTomato S’kool, een lespakket om voeding als vak in de klas te kunnen geven. Met plezier als belangrijkste ingrediënt.

Lees meer

Bastiaan Koenders

SoeperChefs

Pas maar op: voor je het weet komt Bastiaan Koenders samen met zijn Soeperchefs naar je school om kookles aan de klas te geven. Want als we van kinderen groente-eters voor het leven willen maken, moeten ze ook weten hoe je die bereidt. Ze maken helemaal zelfstandig een gezonde maaltijd, die ze natuurlijk ook lekker samen opeten.

Lees meer

Poolster Amsterdam

Bas en Erik

Allebei vader van drie kinderen en oprichter van TommyTomato. De één praat heel snel en denkt altijd drie stappen vooruit, de ander is juist de rust zelve en zorgt dat de praktische uitvoering tot in details klopt. Ze willen van alle kinderen groente-eters voor het leven maken en zo een gezonde generatie kweken. 

Lees meer over onze missie

Komkommer je erbij?

We groeien als … Nou ja, als kool. Dus wil je meedoen met de groenterevolutie? Bekijk onze vacatures. En laat ook van je horen als er geen vacature voor je bij zit. Gemotiveerde mensen die iets willen toevoegen, zijn altijd welkom!