Hoe werkt het?

Warme groentelunch in de klas

Wij bezorgen een warme lunch vol groente in het klaslokaal van jouw kind. En af en toe een koude wrap voor de afwisseling en crunch. Lijkt je dat wat? Schrijf je kind dan direct in voor één of meer dagen per week.

Lees hieronder hoe het werkt!

Makkelijk en snel geregeld

Hoe werkt het

Makkelijk en snel geregeld

 • Aanmelden

  Meld je kind(eren) eenvoudig aan en kies voor één of meer dagen per week lunch van TommyTomato.

 • Warme lunch

  Iedere week levert TommyTomato warme, gezonde en vegetarische lunch in de klas.

 • Kosten

  Je betaalt € 3,25 tot € 3,75 per lunch (de bovenbouw krijgt een grotere portie). Om voedselverspilling te voorkomen, plannen wij vier weken vooruit. Je betaalt dus voor vier weken per keer. In de vakanties betaal je uiteraard niet.

 • Geen geld? Geen probleem!

  Schrijf je kind in via de website. Jij bepaalt wat je kunt missen, wij leggen de rest bij. Ook jouw kind hoort erbij!

 • Warme lunch, bezorgd in de klas

  Onze Health Angels bezorgen op vaste dagen in de week de warme lunches in de klas. Je hoeft op de dagen dat jouw kind mee-eet geen brood mee te geven. Na afloop nemen we de lege bakjes weer mee terug.
 • Opzeggen kan altijd

  Aan sluipabonnementen hebben we een grondige hekel. Je kunt daarom op elk moment opzeggen. Dan maken we de vier weken af en zit je verder nergens aan vast.

Warm, gezond en lekker

Zo ziet onze lunch eruit

1. Groenten

De ster van de show en de hoofdmoot van de maaltijd. Elke lunch bevat 60 tot 100 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

2. Pasta, rijst of aardappel

Leveren energie voor een drukke dag op school. We gebruiken zoveel mogelijk volkoren pasta voor een langer vol gevoel.

3. Bakje leeg

Onze lunch is altijd vegetarisch, altijd gevarieerd en altijd gezond. En lekker! Althans, dat vinden de kinderen. We scoren gemiddeld een 8,5!

Ook voor moeilijke eters

Groente eten is geen vanzelfsprekende vaardigheid, net als lezen of rekenen. Maar dat betekent niet dat het niet te leren valt! In de klas eten kinderen anders dan thuis. De positieve groepsdruk maakt dat kinderen groente leren eten die ze eerst niet lustten. Kijk maar!