Voor Iedereen

We zijn voor iedereen!

Wij vinden het superbelangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen. Daarom helpt TommyTomato ouders die de lunch niet (geheel) kunnen betalen. Ouders bepalen zelf wat ze wél kunnen betalen voor de lunch en de rest leggen we bij vanuit sponsoring. Ook als dat het hele bedrag is.

TommyTomato: voor iedereen

Tommy Tomato Stichting

Kansengelijkheid begint in het lunchtrommeltje

Het ene kind eet een appel, het andere een koude pizza van de avond ervoor. En een derde heeft helemaal niets. Dat heeft effect op de concentratie, gezondheid, leerprestatie en de toekomst van kinderen. 

Langdurig onderzoek laat zien dat gezonde lunches niet alleen bijdragen aan minder overgewicht, maar ook aan minder pestgedrag op school en betere leerprestaties. Daarnaast maken kinderen die op school gezond eten, thuis ook gezondere keuzes.

3 eenvoudige stappen

Meld je kind aan bij TommyTomato

Inschrijven

Klik op de knop hieronder om je kind(eren) in te schrijven. Je kunt zelf bepalen wat je betaald. Mocht je het niet kunnen betalen dan betalen wij de lunch vanuit sponsoring. Je hoeft geen reden op te geven.

Contact

We bellen je om te bespreken welke eigen bijdrage voor jou haalbaar is. We stellen geen lastige vragen en vragen niet naar je inkomsten. We vertrouwen jou op je woord

Geregeld

Jouw kind ontvangt de TommyTomato lunch in de klas. Niemand weet dat je gesponsord wordt. Ook je kind en de school niet.

Stichting Tommy Tomato

Wie betaalt de lunch?

Door onze fantastische sponsoren: voornamelijk lokale ondernemers die kansengelijkheid een warm hart toedragen. Je kunt sponsoren als organisatie of particulier. Ook als ouder kun je extra betalen voor een kind dat het nodig heeft. Of doe mee aan één van onze activiteiten waarmee we geld ophalen. Heb je daar interesse in? Lees dan meer over sponsoring.