Hoe kan ik mijn school aanmelden

Ik wil graag TommyTomato op school

Wij helpen daar graag bij. Of je nu enthousiast wordt van groentelunches, lespakketten over voeding of kooklessen: bij ons leren kinderen op een leuke manier gezonde vaardigheden. Daarbij nemen we scholen zoveel mogelijk werk uit handen. Want leerkrachten hebben het al druk genoeg. Op deze pagina lees je wat je kan doen om TommyTomato bij jou op school te krijgen. 

Poolster Amsterdam

1. Vul de scholenchecker in

We leveren momenteel alleen nog in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en een deel van Flevoland en Noord-Brabant. Maar we groeien als… nou ja, als kool. Dus wil je dit ook op jouw school? Laat het ons weten, dan kunnen onze groente-ambassadeurs contact opnemen met de directie. 

Check hiervoor of je school al in onze scholenchecker staat. Is dit niet het geval? Vul dan je gegevens in. Zo weten wij op welke scholen ouders interesse hebben. 

We gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden. 

kind lust geen groente

2. Peil interesse bij andere ouders

Heb jij samen met de ouders uit de klas een app-groep? Je kan polsen of meer ouders interesse hebben en onderstaand artikel en flyer delen. 60-100% van de dagelijkse hoeveelheid groente tijdens de lunch al binnen, betere concentratie en minder pestgedrag, wie wil dit nou niet? 

soeperchefs op school

3. Informeer de school

Er zijn verschillende manieren om TommyTomato op school op de kaart te zetten. Via de MR bijvoorbeeld of door het zelf met de directie te bespreken. 

Hiervoor kun je bijvoorbeeld onze pagina gericht op scholen delen en onderstaande video doorsturen. 

Deel deze video met school

Scholen vertellen