Stichting TommyTomato

We zijn voor iedereen!

Wij vinden het superbelangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen. Daarom kunnen ouders terecht bij Stichting TommyTomato voor financiële steun. Ouders bepalen zelf wat ze wél kunnen betalen voor de lunch en de stichting legt de rest bij. Ook als dat het hele bedrag is.

Zo werkt Stichting TommyTomato

Tommy Tomato Stichting

Kansengelijkheid begint in het lunchtrommeltje

Het ene kind eet een appel, het andere een koude pizza van de avond ervoor, een ander helemaal niets. Dat heeft effect op de concentratie, gezondheid, leerprestatie en de toekomst van kinderen. Resultaten van een langdurig onderzoek tonen aan dat gezonde lunches niet alleen bijdragen aan minder overgewicht, maar ook aan minder pestgedrag op school. Daarnaast maken kinderen die op school gezond eten, thuis ook gezondere keuzes.

3 eenvoudige stappen

Meld je kind aan bij StichtingTommyTomato

Inschrijven

Klik op de knop hieronder om je kind(eren) in te schrijven bij Stichting TommyTomato. Je hoeft geen reden op te geven.

Contact

We bellen je om te bespreken welke eigen bijdrage voor jou haalbaar is. We stellen geen lastige vragen en vragen niet naar je inkomsten. We vertrouwen jou op je woord

Geregeld

Jouw kind ontvangt de TommyTomato lunch in de klas. Niemand weet dat de stichting hierbij betrokken is. Ook je kind en de school niet.

Stichting Tommy Tomato

Hoe komt de stichting aan geld?

Door onze fantastische donateurs: voornamelijk lokale ondernemers die kansengelijkheid een warm hart toedragen. Je kunt als bedrijf doneren, als particulier en zelfs als ouder extra betalen voor een kind dat het nodig heeft. Of doe mee aan één van onze activiteiten waarmee we geld ophalen. Heb je daar interesse in? Lees dan meer op de website van de stichting.