(Familie) fotoshoot door documentaire fotograaf Nienke Koedijk

Herinneringen zijn misschien wel het meest waardevolle bezit in ons leven. En wat zouden we graag de mooie momenten uit het verleden opnieuw kunnen beleven. En dan niet de bekende hoogtepunten, zoals verjaardagen, bruiloften en geboorten, maar ook de kleine momenten tussendoor. De dierbare momenten samen, waarbij je vaak niet eens echt iets aan het doen bent, de ritueeltjes, de dagelijkse interactie, de stoeipartijen, de knuffels.

Storytelling familiefotografie legt juist die momenten vast. Ik ben Nienke Koedijk, internationaal fotograaf en fotografiementor. Mijn specialisme is familiefotografie in documentaire stijl. Dus echt, eerlijk en puur. Zodat je in de toekomst terug kunt reizen naar die dierbare momenten die je niet wilt vergeten.

Ik fotografeer het leven in al haar mooie, pure en oprechte verschijningsvormen. Je hoeft niet te poseren, geen nette kleren aan te trekken en kinderen mogen gewoon kinderen zijn. Als documentaire fotograaf regisseer ik niet. Hierdoor is de fotoshoot lekker ontspannen, en leg ik de momenten vast die er echt toe doen. Momenten van blijdschap en connectie, maar ook alle andere aspecten van het leven. Door op deze manier te fotograferen, krijg jij foto’s die heel erg dicht bij jou en je dierbaren staan. Foto’s die verder kijken dan de buitenkant, maar die je voelt en die de schoonheid van het échte leven laten zien.

Ga naar mijn website www.nienkekoedijk.com om te zien hoe zo’n fotoshoot in zijn werk gaat en waarom het foto’s oplevert die er niet alleen mooi uit zien, maar die je vóelt en die van onschatbare waarde zijn voor nu en de toekomst.Doe een bod

Hidden
Dagen
:
Uur
:
Minuten
:
Seconden
  • Home
  • Veiling
  • (Familie) fotoshoot door documentaire fotograaf Nienke Koedijk