Regenboog Noordwijkerhout

Een warme gezonde lunch in de klas

TommyTomato serveert wekelijks een gezonde groentelunch in de klas. Een ideale manier om je kind extra groente te laten eten! Schrijf je hieronder in. En geen zorgen, annuleren kan op ieder moment!

Poolster Amsterdam
Gezond

Waarom is gezond eten belangrijk?

TommyTomato serveert warme vegetarische lunches vol vitamines en mineralen. Tussen de middag eten kinderen beter groenten omdat ze honger hebben van al het spelen. Waarom zou je ook proberen om, tijdens het avondeten, alle groenten bij je kind naar binnen te krijgen, dat kan toch slimmer?

Poolster Amsterdam
Gemak

Lekker makkelijk

Last minute nog een boterham smeren voor je kind? Dat is verleden tijd met TommyTomato. Je kinderen eten met elkaar een gezonde lunch en je hoeft er zelf niets voor te doen. Wil je ’s avonds nog een keer warm eten? Geen probleem. Groenten kun je niet overvoeden en de gezonde lunch op school haalt de ‘druk’ van groenten eten er ’s avonds vanaf. Lekker makkelijk dus!

Poolster Amsterdam
Sociaal door Stichting TommyTomato

We zijn er voor iedereen

Kansengelijkheid begint al in de lunchbox en daarom vinden wij dat gezond eten voor ieder kind toegankelijk moet zijn. Daarom is er Stichting TommyTomato. Ouders met een kleiner budget krijgen ondersteuning vanuit de stichting zodat ieder kind toegang heeft tot een gezonde lunch. Wij vertrouwen ouders op hun woord, bij ons geen papieren rompslomp. Als jij aangeeft dat je hulp nodig hebt, dan krijg je die vanuit de stichting. Geen gedoe! Geef in het aanmeldformulier aan dat je gebruik wilt maken van de stichting door het stichtingvinkje aan te zetten. 

Poolster Amsterdam
Leren

Van proberen kun je leren

Natuurlijk moet je gezond eten ‘gewoon doen’, maar het is ook belangrijk dat kinderen hierover leren. Waar komt die broccoli vandaan? Wat is precies biologisch? Hoe maak je nu zo’n lekkere risotto? TommyTomato maakt kinderen op de basisschool voedselvaardig door op een leuke manier voedseleducatie aan te bieden. Een boer die wat vertelt over zijn producten of een kok die een maaltijd met de kinderen komt koken. Zo doen kinderen niet alleen maar leren zij ook!

tommy stichting

Aanmelden

Meld je kind(eren) eenvoudig aan en kies voor één of meer dagen per week lunch van TommyTomato.

Warme lunch

Iedere week levert TommyTomato warme, gezonde en vegetarische lunch in de klas. 

TommyTomato Tomaat 9,3

Kosten

Je betaalt € 3,25 tot € 3,75 per lunch (de bovenbouw krijgt een grotere portie). Om voedselverspilling te voorkomen, plannen wij vier weken vooruit. Je betaalt dus voor vier weken per keer. In de vakanties betaal je uiteraard niet. 

Geen geld? Geen probleem!

Schrijf je kind in via Stichting TommyTomato. Jij bepaalt wat je kunt missen, de stichting legt de rest bij. Ook jouw kind hoort erbij!

Warme lunch, bezorgd in de klas

Onze Health Angels bezorgen op vaste dagen in de week de warme lunches in de klas. Je hoeft op de dagen dat jouw kind mee-eet geen brood mee te geven. Na afloop nemen we de lege bakjes weer mee terug.  

Opzeggen kan altijd

Aan sluipabonnementen hebben we een grondige hekel. Je kunt daarom op elk moment opzeggen. Dan maken we de vier weken af en zit je verder nergens aan vast.

Zo ziet een lunch er uit.

Wat zit er in een TommyTomato lunchbakje?

1. Groenten

De ster van de show en de hoofdmoot van de maaltijd. Elke lunch bevat 60 tot 100 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

2. Pasta, rijst of aardappel

Leveren energie voor een drukke dag op school. We gebruiken zoveel mogelijk volkoren pasta voor een langer vol gevoel.

3. Bakje leeg

Onze lunch is altijd vegetarisch, altijd gevarieerd en altijd gezond. En lekker! Althans, dat vinden de kinderen. We scoren gemiddeld een 8,5!