Goeman Borgesiusscchool S

Groente eten is niet duur

TommyTomato levert warme groentelunches in de klas voor ieder kind die dit wil. Ouders kunnen zelf bepalen wat ze kunnen betalen want groente eten is voor iedereen.

Jij bepaalt zelf wat je betaalt!
Tommy stichting

Bepaal zelf wat je betaalt. Stichting TommyTomato helpt met extra financiële steun.

Groente eten is voor ieder kind belangrijk en moet voor ieder kind ook betaalbaar zijn. Daarom bepaal jij zelf wat je kunt betalen Stichting TommyTomato vult het bedrag aan tot €3,25 voor de onderbouw en €3,75 voor de bovenbouw. Goed om te weten:

  • Je hoeft geen reden op te geven
  • We vragen geen inkomstengegevens
  • We vertrouwen jou op je woord
  • Deze afspraak blijft tussen ons
  • Je kind en de school zijn hiervan niet op de hoogte
Poolster Amsterdam

Bepaal zelf wat jij kan betalen, zonder gedoe.

Wij vinden dat gezond eten voor ieder kind toegankelijk moet zijn, zonder gedoe voor de ouders. Ouders met een kleiner budget krijgen ondersteuning vanuit Stichting TommyTomato. Zo kan je zelf bepalen wat je wilt betalen en wordt de rest betaald door de stichting. Geen gedoe met papieren, we geloven jou en je hoeft ons niets aan te leveren. Geef in het aanmeldformulier aan dat je gebruik wilt maken van de stichting door het stichtingvinkje aan te zetten. 

Poolster Amsterdam
Gezond

Waarom is gezond eten belangrijk?

Jong geleerd is oud gedaan! Kinderen die op de basisschool gezond leren eten, hebben daar hun hele leven profijt van. De warme vegetarische Tommy-lunches zijn supergezond, zitten vol groenten en vitamines. Perfect voor jonge kinderen in de groei.

Poolster Amsterdam
Samen

Gezond eten doen we samen.

Samen (hetzelfde) eten in de klas zorgt voor een goede sfeer waarin kinderen zich thuis voelen. ”Wat eet jij normaal thuis”.. Kinderen krijgen gesprekjes over het eten wat zorgt voor verbinding. Samen durven kinderen ook nieuwe dingen te proeven en ontdekken ze zo, samen met hun klasgenootjes, nieuwe smaken. 

tommy stichting

Aanmelden

Meld je kind(eren) eenvoudig aan en kies voor één of meer dagen per week lunch van TommyTomato.

Warme lunch

Iedere week levert TommyTomato warme, gezonde en vegetarische lunch in de klas. 

TommyTomato Tomaat 9,3

Kosten

Je betaalt € 3,25 tot € 3,75 per lunch (de bovenbouw krijgt een grotere portie). Om voedselverspilling te voorkomen, plannen wij vier weken vooruit. Je betaalt dus voor vier weken per keer. In de vakanties betaal je uiteraard niet. 

Geen geld? Geen probleem!

Schrijf je kind in via Stichting TommyTomato. Jij bepaalt wat je kunt missen, de stichting legt de rest bij. Ook jouw kind hoort erbij!

Warme lunch, bezorgd in de klas

Onze Health Angels bezorgen op vaste dagen in de week de warme lunches in de klas. Je hoeft op de dagen dat jouw kind mee-eet geen brood mee te geven. Na afloop nemen we de lege bakjes weer mee terug.  

Opzeggen kan altijd

Aan sluipabonnementen hebben we een grondige hekel. Je kunt daarom op elk moment opzeggen. Dan maken we de vier weken af en zit je verder nergens aan vast.

Zo ziet een lunch er uit.

Wat zit er in een TommyTomato lunchbakje?

1. Groenten

De ster van de show en de hoofdmoot van de maaltijd. Elke lunch bevat 60 tot 100 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

2. Pasta, rijst of aardappel

Leveren energie voor een drukke dag op school. We gebruiken zoveel mogelijk volkoren pasta voor een langer vol gevoel.

3. Bakje leeg

Onze lunch is altijd vegetarisch, altijd gevarieerd en altijd gezond. En lekker! Althans, dat vinden de kinderen. We scoren gemiddeld een 8,5!