Perspagina

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in TommyTomato! Op deze pagina vind je onze laatste nieuws- en persberichten. Ook kun je hier logo’s en beeldmateriaal vinden. Je bent vrij om deze te gebruiken als je een nieuwsitem wilt maken of artikel over TommyTomato wilt schrijven. Sterker nog, dat zouden we ontzettend leuk vinden!

Neem voor meer informatie contact op: Bel ons op 06-14 68 81 22 of mail naar marlous@tommytomato.nl

 

Zo maken wij impact

TommyTomato is in 2020 opgericht door Bas Turk en Erik van der Plas, allebei vader van drie kinderen. Zij ervaarden hoe lastig het is om kinderen genoeg groenten te laten eten. 

Gezond eten is de basis voor een gezond lichaam. En dat gunnen we elk kind. Daarom bezorgen we warme lunches vol groenten op de basisschool én maken we leren over groente leuk, met geinige opdrachten en kookles op school. Door groente en plezier aan elkaar te koppelen, maken we zelfs van de moeilijkste eters groente-eters voor het leven.

Plant een zaadje, oogst een gezonde generatie.

Onze missie

“Alle kinderen groente-eters voor het leven maken”

Persbericht

| | Persberichten

Miljoenste lunch

Op maandag 5 februari bezorgde TommyTomato de miljoenste warme groentelunch bij de Don Boscoschool in Haarlem. Deze school was tevens de allereerste basisschool die gebruik maakte van de gezonde lunch van het snelgroeiende TommyTomato. Laatste nieuws

Beeldmateriaal en logo’s

Download gerust HR beeldmateriaal en logo’s voor publiekelijk gebruik. Je bent vrij om deze te gebruiken als je een nieuwsitem wilt maken of artikel over TommyTomato wilt schrijven. Sterker nog, dat zouden we ontzettend leuk vinden!

Leer ons beter kennen

Onze impact

20.000

Kinderen

200

Scholen

1.000.000

Lunches

Infografic TommyTomato
Health Angels aan het werk

Ben jij pers en wil je ons spreken?

Neem contact met ons op

Heb je vragen over TommyTomato? Ben je zoek naar aanvullend beeldmateriaal of wil je ons interviewen? We staan je graag te woord.

Neem contact op met onze Head of Marketing:

Bel Marlous van Elderen: 06-14 68 81 22
of mail naar marlous@tommytomato.nl